Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Animale de casa    ( 9 pagini )


Canisa Braveheart Oradinum Ciobanesc belgian Malinois braveheartkennel.ro/
Canisa Braveheart Oradinum iti ureaza bun venit pe acest site. Bine ai venit in lumea exceptionalului Ciobanesc Belgian Malinois,un caine care exceleaza in disciplina, urma, agilitate, ca si caine de turma, caine de paza, protectie, IPO, KNPV, Ring.
Ciobanescul belgian exista deja de mult timp ca rasa,fiind mentionat inca de prin anii 1700, la fermele din Belgia. Rasa s-a nascut oficial intre 1891 si 1897, cu o clasificare in 4 ramuri, in functie de culoare si blana. Cele patru varietati de ciobanesc belgian si-au primit numele dupa regiunea in care se gaseau: Groenendael, Tervuren, Laekenois si Malinois. Doresc sa mentionez ca de la inregistrarea oficiala a rasei pana in prezent, Malinois-ul a fos prezent in toate domeniiile de utilizare a cainilor, de la caine de familie la MWD (military working dog). Malinois-ul este un actor extrem de important in toate campionatele de munca (IPO, Ring, KNPV, Agility, Rescue ), dominand podiumul cu fiecare ocazie. Malinois-ul este de asemenea rasa care castiga teren in domeniul cainilor de serviciu, paza si protectie, interventie rapida , in detrimentul ciobanescului german, fiind prezent in toate serviciile de politie, jandarmerie si militare

Cabinet Veterinar Ploiesti - Doctor Laurentiu Ispas cabinetveterinarploiesti.ro
Oferim o gama completa de servicii veterinare: Chirurgie,Ecografie,EKG,Analize,Vaccinari,Oncologie,Detartraj,Fizioterapie,Cosmetica,Frizerie,Implant Microcip. Pet-Shop si Farmacie Veterinara. Consultatii si la domiciliul clientului. Ambulanta Veterinara

ferma de struti ostrich land fermadestruti.3x.ro
ferma de struti state de incubatie struti
Avantajele majore ale cresterii strutilor sunt: 1. Terenul necesar unei ferme de struti este mic, ajungand doar 1-2 hectare. 2. Terenul folosit poate fi zona arida sau semiarida, chiar impropriu agriculturiii. 3. Nu produce poluare zonala si nu induce mirosuri neplacute. 4. Amenajarile necesare strutilor nu sunt costisitoare, putand fi realizate din lemn sau teava.

Anunturi Caini - vanzari caini - cumparari caini - monte caini - servicii caini romanian-dogs.com
Anunturi caini vanzari caini cumparari caini monte caini dresaj caini

Cabinet Veterinar "Dr. Laurentiu Ispas" rovatronic.net/cabivet/
Vaccinari,Deparazitari,Ecografii,Tratamente,Chirurgie,Analize,Stomatologie,Cosmetica,Frizerie,Implant microcip,Pet-Shop si Farmacie veterinara Consultatii si la domiciliu.

Cendre de Roses | Albastra de Rusia cendre-de-roses.ro
Crescatoria de pisici de rasa Albastra de Rusia Cendre de Roses va prezinta pisicile din crascatorie, galerie foto, stiri de la expozitiile internationale FIFe.
Crescatoria Cendre de Roses are adulti cuprinsi intre un an si jumatate si cinci ani si jumatate. In anul 2007 li se vor alatura si puii care sunt opriti deja in crescatorie. Urmarim sa rezulte pisoi cat mai aproape de standardul FIFe, urmarim obtinerea de exemplare sanatoase si cu un bun sistem imunitar, urmarim depistarea inca de timpuriu a exemplarelor de show, precum si participarea lor ritmica la expozitii feline internationale.

Shadows in the Dark bullmastiffs bullmastiffs.ro
Canisa de bullmastiff din Romania; inscrisa la FCI, AChR, Dac Moloss Club; caini de show, de paza, de aparare, de companie
Bullmastiff kennel in Romania. Breeding for type and temperament. Puppies sometimes available. Show, protection and companion dogs;

Cresterea Chinchilei chinchila.5u.com
Vacd familii de chinchila si documentatia completa "Cresterea Chinchilei, de la A la Z "
Vand Documentatia Completa Cresterea Chinchilelor. Calculul investitiei si al profitului, cresterea, inmultirea, bolile , alimentatia, contracte si piata de desfacere. Toate acestea pe 1 CD la pretul de doar 200.000 lei. NU pierde o afacere profitabila !!

Va doriti un CAINE sau CATEL de RASA ? caini-ham.ro
Caini si catei din principalele rase, cu imagini si date , garantati ca origine, calitate si sanatate de crescatorii colaboratori. Contactati-ne si nu veti regreta !


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection