Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Arta    ( 4 pagini )


turnul babel turnul-babel.com
Site-ul este un amalgam de pagini distractive menite sa ocupe timpul celor care vor naviga pe aceste site.\\Site-ul este compus din pagini despre arta orienatala a impachetarii hartiei – origami;matematica distractiva,teste psihologice,impresii de calatorie, repere crestine\\
Site-ul TURNUL BABEL este un amalgam de pagini distractive destinat ocuparii cat mai placut a timpului liber.\\In -Cercetasii Vlaicu Voda- PAGINA destinata in special grupului de cercetasi din Braila VETI intalni subiecte atragatoare destinate iubitorilor de drumetii si in special drumetii prin tara Vrancei.\\Tot aici VETI intalni locuri si impresii din drumetiile organizate de cercetasii Braileni.\\In -Origami Arta Orientala- VETI gasi descrise in detaliu si cu prezentare grafica o serie de lucrari origami,pasii de executie a lucrarilor de arta origami,materialele necesare acestei minunate si interesante arte orientale.\\In PAGINA -Matematica De Vacanta- sunt expuse si rezolvate probleme de matematica distractiva.\\In PAGINA -Psihoteste- VETI gasi teste de personalitate ,iar in PAGINA-Repere Crestine- VETI intalni descrise vetile unor sfinti crestini.

Picturi cu peisaje picturipeisaje.freewb.ro
Picturi cu peisaje in acuarela,in pastel,picturi pe panza,peisaje abstracte.
"Temele principale ale peisajelor sunt :campurile cu flori puternic colorate,campurile verzi si dealurile,cerul,soarele,padurile si copacii".\\\\ "Pictura mea doresc sa creeaze emotie,fiind o pictura vie.Prin cromatica folosita de mine pictura da nastere unor sentimente si stari emotionale complexe".

vitraliu, vitralii, cristale fatetate, vitralii in cristale, vitraliiincristale, vitralii_ vitraliiincristale.ro
este un website care promoveaza vitraliu original cu preferinta cele cu cristale, executate manual in sticla colorata in masa , cristale pentru vitralii unicat si in profile de plumb simplu sau cu alama, exclus imitatiilor, pictura pe sticla in aerograf si pensula , gravura in sticla, informatii foarte utile despre vitraliul original si cum pot fi ele recunoscute pentru a nu fi confundate cu stained glass overlay S.G.O. , toate destinate designului interior, resedinte, usi, ferestre, bucatarii, sali de baie, dormitoare
Prezenti pe piata Romaneasca din anul 2002 , am reusit sa ne oferim serviciile si produsele cu succes Sintem mindri ca ne aflam printre foarte putinii , care fabrica , cristale pentru vitralii clasice ( bevel clusters ) . Diferenta dintre noi si ceilalti consta in faptul ca : 1_ cristalele sint concepute si fabricate pentru vitralii clasice , adica in profile de plumb , in cioburi ( piese separate ) . 2_ putem prelucra orice tip de sticla plana ( culori , modele ) si oglinda . 3_ putem realiza modele unice , atit ca : forma , dimensiune , desen . Nu confectionam " vitralii " Stained Glass Overlay ( S.G.O. )

Peisajenaturale.ro peisajenaturale.ro
Site cu peisaje superbe, desktop wallpapers, poze, fotografii si imagini din natura ce incanta privirea si sufletul. Un minunat cadou pentru cei dragi.
CD-ul "Peisaje naturale" a fost conceput pentru a incanta privirea si sufletul, prin peisajele din natura superbe ce apar in compozitia lui. Sunt Imagini din natura mirifice, pentru toate varstele si toate gusturile. Un minunat CADOU pentru cei dragi.


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection