Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: IT    ( 9 pagini )


Reparatii Calculatoare capytalpc.besaba.com
Reparatii calculatoare, reparatii laptopuri, instalare WINDOWS 8 - WINDOWS 7 (Seven) WINDOWS XP WINDOWS VISTA, reparatii monitoare LCD, instalare antivirus, instalare programe, devirusare, recuperare de date (baza de date pierdute SAGA, CIEL, date contabile, juridice, etc.), stick-uri/modemuri USB rupte/sparte/indoite, instalare drivere, resetare parola de BIOS si parola de windows , configurare router, conexiuni RDS/DIGI-UPC-romtelecom, probleme internet, probleme wireless, schimbare mufa de retea (UTP), reparatii placi de baza, diagnosticare/schimbare componente (surse, placi video, placi de baza, hard disk-uri, memorii, procesoare,etc.).Deplasare si constatare la domniciliu in Bucuresti GRATIS.Program zilnic 08:00-22:00.Detalii: http://www.capytalpc.besaba.com , pyanystul@yahoo.com sau 0726.054.690 / 0743.306.491 / 0767.031.978 / 031.424.43.93

Smart Computers smartcomputers.com.ro
Magazin computere, calculatoare, periferice, componente, monitoare, laptop-uri, monitoare, service, reincarcari cartuse inkjet/laser

First Web Design firstwebdesign.ro
First Web Design - realizare imagine web profesionala, site-uri cu management de imagine si continut, optimizare si pozitionare motoare de cautare - SEO, generare continut site si consultanta web.
Linia de start intr-o cursa este locul unde pregatirea, talentul, sperantele, ajutorul si tot ce avem sau suntem este pus in joc. Viata nu ofera un loc marcat special cu spectatori pe margine, sau cu un anume premiu pus in joc, avem ocazia sa ne alcatuim singuri premiul luptand pentru el, alergand pentru el. Viata este un drum, este o alergare continua.

Web design , retele de calculatoare , aplicatii la cerere cristalit.ro
Cristal IT Solutions este o firma specializata in dezvoltarea de aplicatii pentru internet, creatie grafica, proiectare si management retele de calculatoare, sisteme de gestiune a bazelor de date.Dispunem de profesionisti in cele mai noi tehnologii si ne angajam sa oferim servicii de cea mai buna calitate pentru clientii nostrii la preturi concurentiale, promptitudine si eficienta in gasirea solutiilor pentru cerintele dumneavoastra.
Aveti propria afacere si doriti ca oricine sa aiba acces 24 de ore din 24 la informatii privind serviciile dumneavoastra? O pagina web simpla sau un site complex,cu design placut si bine promovat pe motoarele de cautare pe internet, va prezenta mai eficient produsele si serviciile companiei dumneavoastra in fata potentialilor clienti.

CHML Srucnoc chml-srucnoc.pluto.ro/
Concurs SEO cu premii in valoare de 4000 RON - CHML Srucnoc

SERVICE RECUPERARI DATE CALCULATOARE MONITOARE SECOND HAND IMPIMANTE LASER JET SECOND HAND megagrup.ro
reducere, mega cip sistem, mega grup, mcs, promotii, computers, oferte, avantaje, cadou, calculator, categorii, cel mai bun pret, service, recuperari date, devirusari, instalari, instalari sistem de operare, instalari windows, reparatii hardware, software, calculatoare, second hand, calculatoare noi, calculatoare second hand, pii, piii, piv, cel, intel, monitoare, monitoare second hand, monitoare 15, monitoare 17, monitoare Compaq, monitoare IBM, monitoare Hewlett Packard, monitoare Fujitsu-Siemens, monitoare Dell, imprimante, imprimante laser, imprimante second hand, imprimante laserjet, hp 4l, hp 5l, hp 5p, hp 6l, hp 6p, hp 1000, Compaq, IBM, Hewlett Packard, Fujitsu-Siemens, Dell, calculatoare Compaq, calculatoare IBM, calculatoare Hewlett Packard, calculatoare Fujitsu-Siemens, calculatoare Dell, componente, Placi de Baza, Procesoare, pentium, celeron, intel pentium, Adaptoare, Cooler, Memorii, sdram, ddram, sdram sh, ddram sh, sdram pc66, sdram pc100, sdram pc133, Hard Disk, Mobil

ATEC NETWORK atecnetwork.ro
Comercializam, inchiriem si intretinem echipamente produse de firmele: Canon, HP, Konica-Minolta, Kyocera, Panasonic, Sharp. Produse si servicii oferite: audio-video, birotica si papetarie, telefonie, statii de lucru, servere, copiatoare/imprimante de retea, consumabile, piese de schimb, proiectare si instalare retele informatice si/sau telefonie.

Digitech Solutions - Service calculatoare, retele de calculatoare digitechsolutions.ro
Administrare retele de calculatoare, service calculatoare, imprimante, cablare structurata, consultanta IT, instalari soft, devirusari, contracte service, administrare server (Linux/Windows).
DIGITECH SOLUTIONS este un important furnizor de servicii IT pe piata din Romania, fiind o firma specializata in proiectarea, instalarea, administrarea si intretinerea retelelor de calculatoare si telefonie. Firma noastra ofera servicii la cele mai inalte standarde de calitate conform normelor europene. Portofoliul nostru de servicii cuprinde: Proiectare si realizare retele de calculatoare si telefonie; Cablare structurata pentru retele de date si voce; Lucrari de modernizare a retelelor existente; Configurarea si securizarea legaturii la internet; Instalare si configurare servere cu sistem de operare Windows/Linux si statii de lucru; Back-up si recuperare de date; Service calculatoare si retea, upgrade; Suport tehnic stabilit prin contract (recomandat); Suport tehnic la cerere; Vanzare de produse specifice domeniului IT; Consultanta IT pentru achizitionarea echipamentelor si contractarea serviciilor.

Service calculataore , retele Windows, Linux eranet.ro
Service calculatoare, retele , instalare-configurare Windows-Linux
solutie


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection