Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Joburi    ( 7 pagini )


BANI, Sanatate si Frumusete cu Life Care! bio-lifecare.yolasite.com
Castiga BANI, Sanatate si Frumusete alaturi de LIFE CARE! INSCRIERE GRATUITA! Recrutari Reprezentanti produse BIO Life Care! Krauter, Logona, AlmaWin, AquaBIO
Firma Life Care specializata in distributia de cosmetice, suplimenti alimentari si produse pentru curatenie BIO inscrie Reprezentanti pentru Romania si Ungaria!

Angajari Videochat angajari-videochat.ro
Videochat legal angajeaza fete, curat, aer conditionat, ventilatie fum, camere digitale cu trackerpod si telecomanda, etc. 0755.478.654
Ce inseamna Videochat? Videochat-ul inseamna comunicarea directa cu diverse persoane (nu din Romania) prin intermediul calculatorului conectat la internet, a camerei video si a microfonului, continutul sesiunii cat si desfasurarea ei practica depinde exclusiv de voi. Aceste persoane platesc diverse tarife per minut in functie de categoria si siteul pe care comunicati. In prezent este una din cele mai avantajoase job

Studio Videochat kharma.ro
Studio profesional de videochat, cu activitate legala in Romania angajeaza tinere modele cu aspect fizic placut care sa-si desfasoare activitatea intr-un cadru profesional. Cerinte : limba engleza mediu, cu cunostinte minime operare pc, deosebita seriozitate. Se asigura conditii deosebite de lucru, un pachet salarial atractiv cu carte de munca sau contract de colaborare, program flexibil, training si discretie totala. Se lucreaza in conditii profesionale doar pe un singur site exclusivist din Olanda. Oferim cazare in Bucuresti. Pentru detalii contactati, office@kharma.ro, www.videochat.com.ro, tel: 0726.666.471

BANI - LIBERTATE Home page, bani, afacere, cariera bani-libertate.ro
Bani, afacere, cariera, fara stress! Cea mai buna oferta de afacere, cariera pt. a castiga multi bani, privind tendintele economice! Oportunitate de afacere cu care oameni de afaceri fac o cariera, obtin multi bani si timp liber!
INGINER ( varsta 40 ani):-" Inginerul este tipul de om care calculeaza totul! Merita, nu merita! Eu va spun ca merita sa incepi acesta afacere chiar in momentul cand ai intampinat-o. Nu numai din cauza acelei sume frumoase de bani pe care o poti castiga dupa o munca sustinuta timp de 6-12 luni, cel mai de graba din cauza venitului rezidual si controlul pe care il obtii asupra situatiei tale financiare. Adica nu mai depinzi de nimeni si poti sa iti planifici cariera, o afacere proprie, iar viata sa o traiesti cu BANI ( multi bani ) si LIBER !!!"

RECRUTARE SI PLASARE DE PERSONAL testiq.ro
Locuri de munca in tara si strainatate. Consultanta si orientare profesionala. Testari psihologice (angajare, auto).
Noi consideram ca OMUL trebuie luat ca baza de referinta asa cum este el cu partile lui bune, cu nevoile, cu dorintele, cu reactiile, cu tot ceea ce are pozitiv si nobil dar si cu ceea ce este negativ si cu slabiciunile sale umane. IQ TEST CONSULTING este o companie romaneasca ce activeaza in domeniul serviciilor de recrutare, selectie si plasare de personal al orientarii profesionale precum si al psihologiei aplicate. IQ TEST CONSULTING are o echipa tanara cu gandire creativa, flexibila si riguros ordonata pentru a va oferii un standard performant si profesional pentru servicii de recrutare si plasare de personal. Nu percepem onorarii de la candidati in schimbul serviciilor noastre de recrutare. Noi va oferim solutia ideala pentru necesarul de RESURSE UMANE.

CvJobs.ro-locuri de munca cvjobs.ro
CvJobs.ro- Locuri de munca, Cv-uri si Job-uri publicate gratuit. Sfaturi pentru gasirea unui job. PrimiI pasi in cariera, legislatia muncii, scrisoarea de intentie, model CV european etc.
Angajatori 1) Publicati gratuit toate anunturile dumneavoastra de angajare 2) Cautati gratuit CV-ul candidatului potrivit pentru locul de munca pe care il aveti disponibil Nu trebuie decat sa va inscrie-ti acum (nu va ia mai mult de 1minut) si beneficiati de aceste avantaje !

BestJobs.ro - Cariere pentru profesionisti bestjobs.ro
BestJobs.ro - joburi, CV-uri, resurse umane. 100 de joburi adaugate saptamanal. Introdu-ti CV-ul si angajatorii te vor contacta!
BestJobs.ro - Cariere pentru profesionisti


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection