Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Organizatii    ( 2 pagini )


seniori.ro - Resurse pentru seniori seniori.ro/
Seniori.ro este un site de resurse pentru persoanele in varsta si familiile lor. Aici gasiti serviciile pentru batrani din toata tara, legislatie, articole despre sanatate si alte informatii utile seniorilor.
Am incercat sa cuprindem in aceasta pagina informatii diverse pentru pensionari si persoane in varsta dar si pentru familiile lor.

Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului (F.O.C.) fundatiafoc.home.ro
Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului (F.O.C.) este organizatie neguvernamentala care actioneaza in domeniul protectiei copilului si isi dedica activitatea ameliorarii nivelului de educatie si de bunastare pentru copii si familiile lor.
Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului (FOC) s-a constituit la data de 19.06.1996, ca persona de drept privat, non-guvernamentala, non-profit, apolitica, fara scopuri religioase, sau rasiale. Fundatia FOC a preluat si isi propune sa continue sa dezvolte programele si activitile desfasurate in Romania (inca din 1992) de catre voluntarii Fundatiei Terre des Hommes Lausanne, Elvetia. Fundatia Familia si Ocrotirea Copilului este organizatie neguvernamentala care actioneaza in domeniul protectiei copilului si isi dedica activitatea ameliorarii nivelului de educatie si de bunastare pentru copii si familiile lor.


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection