Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Policlinici si Cabinete    ( 10 pagini )


Cabinet de psihoterapie cabinetul-de-psihoterapie.ro
In cabinetul individual de psihoterapie Alexandra Gheorghe, situat in Bucuresti, va oferim psihoterapie si consiliere psihologica pentru adulti si copii. In cabinetul de psihoterapie ne propunem sa ajungem la un mod de a trai care sa fie real si multumitor pentru fiecare persoana, tinand cont de unicitatea ei
“De ce sa vin la un cabinet de psihoterapie?”-este o intrebare mult prea importanta in realitate ca sa o amânăm. Este prima intrebare. Dupa ea vin, daca mai vin, celelalte. Raspunsul este destul de simplu: in psihoterapie vii sa schimbi ceea ce vrei tu sa schimbi la tine.

Cabinet de psihologie si psihoterapie - Gabriela Cristina Arghir cabinetuldepsihologie.ro
Va invit sa descoperiti VINDECAREA prin psihologie si psihoterapie in cadrul cabinetului meu. Va veti bucura de maxima atentie si profesionalism !
Intelegand ca fiecare persoana este unica, vom folosi tot ceea ce aduce ea in cabinet de psihologie (psihoterapie), atat resursele constiente, cat mai ales resursele inconstiente ale acesteia. Fiecare emotie, gest, comportament, ne ajuta sa-i reamintim ca lumea este un loc plin de semnificatii si sa o insotim pe drumul spre echilibru, spre sine.

Cabinet de Psihoterapie Elena Cozma cabinetdepsihoterapie.ro
Cabinet de psihoterapie si consiliere psihologica Elena Cozma. Explorati posibilitatile aducerii de schimbari in viata dumneavoastra prin terapie !
Felicitari pentru decizia de a explora posibilitatile aducerii de schimbari in viata dumneavoastra prin terapie. Fie ca suferiti de depresie, anxietate, ori multiple si complexe tulburari emotionale, procesul terapeutic poate aduce modalitati tangibile, practice de intoarcere catre un mod mai echilibrat si mai stabil pentru a face fata provocarilor vietii.

Denta Red-san - clinica stomatologica hi-tech denta-red.ro
Clinica stomatologica "Denta Red-san", situata in Bucuresti, pe Calea 13 Septembrie, ofera servicii de diagnosticare si tratare stomatologica in urmatoarele arii: stomatologie generala, stomatologie pediatrica, ortodontie, chirurgie oro-dentara, implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara. -- sector 5, str. Contesti 6, 051771, office[la]denta-red[punct]ro, vasilescualina[la]denta-red[punct]ro
Echipa noastra este pregatita in permanenta sa va ofere cele mai bune solutii la problemele dumneavoastra dentare cronice sau de urgenta.

Sanatate GRATUIT la voi acasa reflexoterapie.esrl.ro
Fie ca aveti o problema de sanatate(acuta sau cronica), fie ca doriti o metoda de a va imbunatati starea de sanatate, ROVITAL CLINIC reprezinta raspunsul la problema dumneavoastra. Ne adresam: - pacientilor cronici; pacientilor imobilizati la pat; - pacientilor recent iesiti din spital; - copiilor cu afectiuni ce necesita ingrijire indelungata; - persoanelor varstnice fara ajutor; - tuturor pacientilor care solicita ingrijiri medicale la domiciliu. Tratamente efectuate in centrul nostru: 1. INGRIJIRE MEDICALA LA DOMICILIU IMPORTANT: PACIENTII CARE PREZINTA RECOMANDARE DE LA MEDICUL SPECIALIST BENEFICIAZA DE SERVICII MEDICALE LA DOMICILIU GRATUIT !! 2. REFLEXODIAGNOSTIC SI REFLEXOTERAPIE 3. MASAJ TERAPEUTIC CHINEZESC SI PRESOPUNCTURA 4. MASAJ ANTICELULITIC 5. FITO-DIETO-TERAPIE ( TERAPII CU PLANTE MEDICINALE ) 6. CURSURI REFLEXOTERAPIE/MASAJ AUTORIZATE DE MINISTERUL MUNCII SI MINISTERUL EDUCATIEI DIN ROMANIA.

ReflexoSun - Centru de Remodelare Corporala Cluj-Napoca reflexosun.ro
Centrul de Remodelare Corporala ReflexoSun va ofera consultanta si ingrijire in domeniul esteticii corporale. Va oferim pachete anticelulita, masaj de relaxare, reflexoterapie, sauna finlandeza, tratamente de electrostimulare si ultrasunete, toate la preturi accesibile si la inalte standarde de calitate. NOU: Impachetari cu spirulina, cafea si kiwi! Cu noi, Visele Tale Prind Contur!
Centrul de Remodelare Corporala ReflexoSun este un loc special care exista pentru corpul si spiritul dumneavoastra. Alaturi de noi, veti reusi sa inlaturati sau sa diminuati vizibil problemele estetice ale corpului, si in acelasi timp sa evadati din stresul cotidian si sa beneficiati de clipe de liniste si relaxare. Ne straduim sa va oferim servicii de inalta calitate, consultanta de specialitate si tratamente care functioneaza, toate acestea la preturi accesibile. Alege-ne pe noi pentru ca visele tale sa prinda contur! La centrul nostru de remodelare corporala, veti beneficia de cele mai mici preturi pentru pachete de servicii, calitate exceptionala si rezultate garantate! Ambianta cu adevarat relaxanta si fara perturbari, si atentia pe care o acordam fiecarui client in parte stau la baza serviciilor noastre de calitate. Va asteptam sa ne vizitati pentru ca suntem siguri ca veti reveni!

Cabinet Stomatologic - EVIDENT evidentmed.ro
Servicii de asistenta stomatologica: Profilaxie, Cosmetica Dentara, Tratamente odontale, Terapie parodontala, Terapie protetica (fixa si mobila), Endodontie, Ortodontie, Chirurgie, Implantologie.

MARIRE SANI - IMPLANT DE SANI - INFORMATII COMPLETE DE CHIRURGIE ESTETICA marire-sani.ro
MARIRE SANI - IMPLANT DE SAN- INFORMATII COMPLETE DESPRE INTERVENTIA CHIRURGICALA - METODE- CREDITE PT OPERATII- CLINICA AESTHETIC LINE
Marirea sanului nu este doar o decizie medicala, ci in primul rand una personala. Imbunatatirea aspectului poate creste increderea de sine a persoanei. Cunoastera cat mai exacta a posibilitatilor tehnologice si medicale moderne, a avantajelor, a riscurilor si a implicatiilor acestor posibilitati, este primul si cel mai important pas in vedera luarii unei decizii obiective in acest sens.

MESOTERAPIA – raspunsul de durata dat celulitei mesoterapie.ro
Mesoterapia presupune injectarea unor cantitati infime de potinune homeopatica în imediata apropiere a suprafetei pielii pentru a distruge celulita si a îmbunatati circulatia si drenajul limfatic si venos. Fiecare sedinta dureaza cam 10 minute si nu este dureroasa. Dupa aceea se poate reveni imediat la activitatea cotidiana.
Asadar, ce este celulita? Celulita este rezultatul unei combinatii între tesutul gras si retentia de fluide. Tipic (nu exclusiv) este o problema a femeilor si le afecteaza indiferent de vârsta sau greutate. La femei, celulele grase din partea inferioara a corpului retin de 6 ori mai multa grasime decât cele din partea superioara. Si de asemenea sunt eliminate de 6 ori mai încet. Acest lucru face imposibila pierderea greutatii în partea inferioara fara ca partea superioara sa nu aiba de suferit, atunci când nu este necesar. Raspunsul? Mesoterapia.

CHIRURGIE ESTETICA PORTAL DE INFORMARE chirurgie-estetica.ro
CHIRURGIE ESTETICA- PORTAL DE INFORMARE SI DOCUMENTARE IN DOMENIUL CHIRURGIE PLASTICE SI ESTETICA- DESCRIEREA PROCEDURILOR, NOUTATI, ARTICOLE, CLINICI SI MEDICI SPECIALISTI DIN ROMANIA
Dorinta de a imbunatati aspectul facial, al corpului si construirea aspectului tanar sunt scopurile care au facut din chirurgia plastica, estetica si reparatorie unul din cele mai provocatoare domenii ale medicinii.


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection