Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Publicatii    ( 5 pagini )


MrPromovare online a imaginii firmelor partenere minighidutilbrasov.ro
Promovare online a imaginii firmelor partenere si a colaboratorilor. Prezentarea listei de firme sub forma de catalog. Prezentarea produselor si listelor de preturi la cerere prin intermediul sectiunii Contact.
In 2006 s-a lansat "Mini Ghid Util Brasov", catalogul companiilor din judetul Brasov. Catalogul este judicios structurat, avand la inceputul sau un index pe domenii de activitate, iar la finalul acestuia un index alfabetic al firmelor prezente in catalog. "Mini Ghid Util Brasov", catalogul companiilor brasovene, are o distributie gratuita actionand ca un mediu de promovare ce faciliteaza realizarea unor noi oportunitati de afaceri. Distributia gratuita a celor 20.000 de exemplare anual.

Constructar constructar.ro
publicaţie destinată constructorilor pe de o parte şi tuturor celor interesaţi de noile tendinţe în construcţii, oferta de materiale, terenuri şi de legislaţia în domeniu, pe de altă parte.
Participanţii din cadrul acestei expoziţii vor prezenta o paletă variată de produse, dintre care amintim: • Mobilier din lemn masiv, mobilier din pal melaminat, mobilier tapiţat, mobilier din ratan, mobilier din sticlă, mobilier din piele ecologică; • Mobilier stil: dormitoare, sufragerii, bucătării, camere de copii şi tineret, birouri; • Mobilier de baie; • Materiale şi accesorii pentru producţia de tapiţerii: balamale şi mecanisme pentru rabatare şi extindere fotolii şi

DailyBusiness.ro - Cotidian romanesc de afaceri dailybusiness.ro
Publicatie online de afaceri, contine stiri, analize, comentarii si servicii premium de business, din domenii precum: companii, finante-banci, burse, it&c, auto, turism, imobiliare, lifestyle, media. Informatie de calitate pentru un public avizat.

Revista Vamp - Siteul official vamp.ro
Siteul official al revistei Vampź!

Ceahlaul ziarulceahlaul.ro
Cotidian independent al judetului Neamt
Cotidian independent al județului Neamț, preocupat de informarea cotidiană (note, știri, interviuri), dar și de analize, anchete pe teme economice, sociale, culturale - din viața județului Neamț.


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection