Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Regional    ( 7 pagini )


MaramuresMedia: Ziar online de Maramures. Stiri din judet. maramuresmedia.ro/
Ziar online de Maramures. Stiri din judet si informatii de interes national. Sursa ta zilnica de noutati.
Autoturism plin cu tigari de contrabanda depistat de politistii de frontiera. 23.000 pachete cu tigari de provenienta ucraineana, fara documente legale au fost ridicate in vederea confiscarii, iar cele trei persoane care se aflau in autoturism s-au ales cu dosar penal. Politistii de frontiera maramureseni au oprit, vineri, pentru

Otelu Rosu - Orasul suntem noi ! otelurosu.webnode.com
Acest site web este o initiativa independenta menita sa imbogateasca relevanta orasului Otelu Rosu in virtualul romanesc.Dorim sa promovam tot ce este de calitate, oamenii remarcabili ai zonei, educatia, cultura si arta, initiativele economice.Evenimentele importante, noutatile despre orasul Otelu Rosu isi vor gasi intotdeauna locul in paginile acestui nou site web.Puteti participa si dumneavoastra trimitand materialele creatie proprie la adresa: gabriel.gaina@gmail.com
„Cei ce raman pana la urma sunt cei mai patimasi !” - DAN LIUT Gabriel Gaina -www.greensphera.ro Banatean Suflet Ales” s-a cantat si s-a spus din vechime si inca se mai canta si se spune cu mandrie de catre toti cei ce cunosc si admira Banatul si pe oamenii lui.„Banatean Suflet Ales” se va spune si de-acum inainte in orasul nostru, acesta fiind si numele, incepand din acest an, al Festivalului Cultural-Artistic organizat in Otelu Rosu.Parada costumelor populare organizata Vineri, 21 Mai 2010, a umplut orasul de culoare si dinamism pe tot parcursul desfasurarii ei, de la Liceul Banatean pana la Casa de Cultura, unde, dupa cuvantul organizatorilor si al oaspetilor, a inceput spectacolul folcloric.chiar de la inceputul spectacolului in aer liber cei mai mici dintre participanti nu s-au lasat intimidati de ploaia ce-a inceput sa cearna mici picaturi pe obrajii lor frumosi

Regim Hotelier Iasi – inchirieri apartamente hotelier-iasi.ro
Inchiriem apartamente in regim hotelier in municipiul Iasi.Preturi accesibile si negociabile. Oferta noastră curpinde un apartament spaţios, cu dotări de lux, o garanţie pentru confortul Dumneavoastră! Preţurile sunt negociabile în funcţie de perioada, numărul de persoane şi durata şederii. Apartamentul este amenajat în 2010 la cele mai înalte standarde şi vă stă la dispoziţie la preţuri între 120 şi 150 RON pe noapte.
nchiriem apartamente in regim hotelier in municipiul Iasi.Preturi accesibile si negociabile. Oferta noastră curpinde un apartament spaţios, cu dotări de lux, o garanţie pentru confortul Dumneavoastră!

Oferte Timisorene ofertetimisorene.ro
Daca vrei un produs sau un serviciu in Arad, vezi intai pe OferteTimisorene.ro . Un catalog online deosebit de util, cu un continut bogat de produse si servicii din judetul Timis.
Oferte Timisorene - Catalog on-line de produse si servicii.

Oferte Aradene ofertearadene.ro
Daca vrei un produs sau un serviciu in Arad, vezi intai pe OferteAradene.ro. Un catalog online deosebit de util de produse si servicii din judetul Arad.
Nu mai trebuie sa-ti intrebi prietenii , cand cauti ceva in Arad, fiindca ...ACUM ai www.OferteAradene.ro Produse si servicii, din Arad si judet ! Studiaza-l si tu !

40Romania 40romania.com
40 Romania este un portal dedicat romanilor din America.Stiri, informatii, resurse, adrese si numere de telefon.Telefonie cu Romania, cartele telefonice, suna Romania, suna Acasa!
ine ati venit pe portalul 40 Romania.com.Site-ul romanilor care au ales sa traiasca in America.Aici gasiti resurse, numere de telefon, adrese utile, forum-uri, revista presei, cartele telefonice si tot ce va este mai util. Pentru a cauta cele mai mici tarife pentru apelurile catre Romania, mergeti mai departe.

galatiportal - portalul judetului galati galatiportal.ro/
Galati - Portal galatean unde puteti gasi societatile comerciale galatene, informatii despre institutiile publice administrative, culturale, invatamant, sport, harta electronica a orasului si judetului Galati, informatii despre presa locala, informatii utile, locuri de munca, divertisment ...


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection