Adresa.ro se afla in tranzitie catre o etapa noua, imbunatatita

Share on Facebook
Urmareste-ne pe Google+

Director: Software    ( 9 pagini )


Contabilitate, salarizare, gestiune stocuri online, facturare, program salarii tvsoft.ro
Programe informatice /software financiar-contabil: gestiune online, gestiune casa de amanet, contabilitate si salarizare bugetara si pentru societati comerciale, salarizare online, adaptare gratuita la particularitatile fiecarei unitati in parte.

Caut de lucru in tehnoredactare, dtp, grafica, web design, depanari software in Bucuresti itservices.xhost.ro
Caut de lucru in domeniile Tehnoredactare, dtp, grafica, design, web design, depanari software la calculator, servicii IT pentru Romania, colaborare in Bucuresti si Romania, cerere de munca in Bucuresti, cereri de serviciu in Romania, caut loc de munca in Bucuresti

programe de contabilitate, salarizare download gestbal.ro
Gama de programe Gestbal. Programe de gestiune, contabilitate, salarii, CAR, mijloace fixe, asociatii de proprietari. Dezvoltari aplicatii software la cerere. Program de etichetare coduri de bare. Webdesign, alte servicii legate de calculatoare.
- Gestbal: sistem integrat de contabilitate. - Bazate pe ultimele tehnologii IT, produsele Gestbal oferă un management performant, pentru orice afacere, indiferent de profilul sau, sau de numărul de angajaţi. - Gama de programe Gestbal: program de contabilitate, imobilizari, salarii, productie, hotel, CAR, ProAs, plugin, agenda, mijloace fixe, asociatii de proprietari. Program de etichetare coduri de bare, demo gratuit. - Download gratis program salarii demo.

Aesir webdesign - Creare site-uri, creare blog aesir-webdesign.ro
Oferta servicii de web design - site-uri de prezentare, servicii seo pentru Romania, creare bloguri si magazine online, site-uri complexe, web hosting, servicii complete de webdesign

SmartSoft AB smartsoftab.ro/
Principalul nostru obiectiv este realizarea de sisteme ERP competitive si usor de modificat pentru clientii nostri, indiferent in ce industrie activeaza. Pe langa dezvoltarea de sisteme ERP , oferim si doua servicii secundare si anume Consultanta IT si Web Design. In ceea ce priveste consultanta IT noi va putem propune solutii informatice care pot sa aduca imbunatatiri ale modului in care informatia circula in firma dumnevoastra.
Noi punem ideile Dumneavoastră īn aplicare - de la concept şi pānă la Business! Suntem o firmă axată pe dezvoltarea infrastructurii IT atāt din punct de vedere software cāt şi hardware. Activăm atāt īn domeniul software cāt şi īn domeniul administrării şi proiectării reţelelor de calculatoare putānd oferi soluţii integrate cu privire la necesarul de resurse pentru realizarea unui sistem informatic care să asigure buna funcţionare a fluxului de date necesar fiecărei activităţi desfăşurate de clienţii noştri.

GarajCode garaj.xhost.ro
Un site simplu care se orientează īn special pe conţinut. Veţi găsi aici diverse programe şi tutoriale scrise pe măsură ce īnvăţ. Subiectele variază de la algoritmi, programare jocuri, reţele, comunicare in retea, librarii, servere, articole si multe legaturi utile catre site-uri de cu continut tehnic .
Salutare. Bine aţi venit īn garaj. Un site simplu care se orientează īn special pe conţinut. Veţi găsi aici diverse programe şi tutoriale scrise pe măsură ce īnvăţ. Subiectele variază de la algoritmi,programare jocuri, proiecte de atestat pānă la informaţii despre reţele şi securitate. De ce garaj? Pentru că există exemple celebre care au īnceput īntr-un garaj ( unul real, dar e bine şi aşa ). Moto : "Cānd īţi alegi un ţel ţinteşte Luna, chiar dacă nu reuşeşti oricum vei fi īncojurat de stele"

Furnizorul tau de soft wiz-soft.ro
produce soft de interes general si specializat pe activitate, acorda consultanta it, realizeaza site-uri si prezentari multimedia si poate presta la cerere serviciul de outsourcing pentru terti.
Aplicatiile de interes general produse si comercializate de Wiz Soft SRL se adreseaza unor categorii de agenti economici care isi desfasoara activitatea pe teritoriul Romaniei si sunt aplicatii utilitare folosite pentru contabilitatea, gestiunea si controlul resurselor societatii. Programele specializate sunt produse de Wiz Soft SRL, pentru beneficiari care doresc o aplicatie personalizata activitatii pe care o desfasoara. In aceasta categorie se inscriu aplicatii utilitare, productii de pagini web, cataloage, prezentari, etc. Serviciul de "outsourcing" se adreseaza beneficiarilor care doresc sa-si externalizeze departamentul IT . Pe baza de contract echipa Wiz Soft preia sarcina acestuia si se adapteaza la cerintele beneficiarului. Multi dintre beneficiari si-au minimizat cheltuielile prin alegerea acestui serviciu. Consulatanta si asistenta in domeniul IT . In practica s-a dovedit ca o analiza a necesitatilor, perspectivelor si a capitalului ce se doreste a fi investit sta la baza unei decizii corecte in alegerea strategiei de urmat. Bazandu-se pe experienta si pregatire echipa Wiz Soft SRL va ajuta in alegerea solutiei ce aduce un maxim de satisfactie.

My-install.com my-install.com
Download
Opera press releases Users embrace mobile surfing: Opera Mini awarded "Best application for mobile phones" in Sweden Oslo, Norway and Stockholm, Sweden - December 2, 2005 Opera Software's new mobile Web browser, Opera Mini, received the Gold Mobile award for "Best application for mobile phones" at the annual Swedish Mobilgala event in Stockholm this week.

PROFORM Software si servcicii proform-software.com
Proform s.r.l. Dezvoltare si servicii software Cluj-Napoca, Romania
Proform este furnizor de solutii software complete si servicii de baza de ultima generatie


© Adresa.ro. Toate drepturile rezervate.
Termeni si conditii . Privacy policy

Protected by Copyscape Plagiarism Detection